16.9.09

BONSA - Burkina Faso

April 2011


Veelzijdig | entertainment | traditioneel



West-Afrika heeft er een nieuwe stem bij. Deze singer/songwriter uit Burkina Faso laat samen met zijn twee begeleiders een hele toegankelijke mix van moderne en traditionele muziekstijlen horen, ontstaan uit de zestig verschillende culturen die dit land kent.

Kenmerkend van deze entertainer is dat hij zich moeiteloos aan het publiek weet aan te passen door in te spelen op de sfeer van het moment. Dit kan dankzij zijn diversiteit aan muziekstijlen in combinatie met het bespelen van de kundé, kalebas, tama en talking drums. Zijn voorliefde voor taal, muziek en cultuur heeft ertoe geleid dat hij verschillende stijlen ten gehore kan brengen. Van Ghanese highlife tot peuhlritmes: zijn publiek wordt compleet meegevoerd in zijn verhaal dat hij als geen ander kan vertellen.

Het album Zejura, waarmee hij in de nationale hitlijsten terechtkwam, is hierop gebaseerd. Bonsa heeft sinds 2006 in korte tijd al diverse prijzen gewonnen. Tijdens het jaarlijkse festival Les Nuits Atipiques de Koudougou, werd Bonsa door het publiek uitgeroepen tot beste Burkinese artiest van 2008.


Info & boekingen
Bel Karla Hoffman
(+) 31 (0) 13 464 76 26
Of mail HYPERLINK "mailto:karla@mundialproductions.nl" karla@mundialproductions.nl


www.mundialconcerts.nl








































Check de muziek hier !!!