16.9.09

BAC HA MUSIC GROUP - Vietnam

November/december 2010


Eigentijds | ingetogen | passie



Een uniek concert van het Vietnamese topensemble Bac Ha Music Group. Op een eigentijdse manier laten zij de verscheidenheid zien van de verschillende muziekgenres die Vietnam kent. Zij brengen hun muziek vol overgave en op een haast perfectionistische wijze waardoor een bijzonder puur en zuiver geluid ontstaat. Je hoeft geen kenner te zijn om van Bac Ha Music Group te genieten. Dit vóel je!

Dit ensemble van twee vrouwen en drie mannen uit Hanoi speelt op traditionele Vietnamese muziekinstrumenten zoals de monochord, 36-snarige zither en de xylofoon van de Central Highlands. Op indrukwekkende wijze laten zij zien dat zij hun instrumenten volledig beheersen. Over de hele wereld hebben ze opgetreden; van Singapore en Polen tot de Verenigde Staten.

Bac Ha Music Group kan ook in combinatie met jazzpianist Mike del Ferro optreden, met wie zij eerder al opgetreden hebben in Vietnam en Nederland. Mike del Ferro treedt op over de hele wereld, met zijn eigen trio en als gastsolist met diverse groepen en projecten. Hij won vele prijzen en speelde o.a. met Toots Thielemans en Trijntje Oosterhuis.


Info & boekingen
Bel Karla Hoffman
(+) 31 (0) 13 464 76 26
Of mail HYPERLINK "mailto:karla@mundialproductions.nl" karla@mundialproductions.nl


www.mundialconcerts.nl